Това е една стандартна процедура за хора, които не изпълняват окончателни

...
Това е една стандартна процедура за хора, които не изпълняват окончателни
Коментари Харесай

Кирил Добрев: На рождения ми ден идват повече хора, отколкото гласове за БСП

Това е една стандартна процедура за хора, които не извършват дефинитивни правосъдни решения. Това разгласи Кирил Добрев от Българска социалистическа партия по отношение на жалбата, която е подал в прокуратурата против партията, съобщи репортен на Агенция " Фокус ".  

Добрев напомни, че откакто е бил изключен от партията, съдът го е върнал като член на Националния съвет на Българска социалистическа партия. 

" На последното съвещание на Националния съвет първо нямах сигнал да участвам, второ ме нямаше в листата. По разпореждане на зам-председателя и на секретаяр Борислав Гуцанов бях изваден от листата. Георги Свеленски разгласи, че повода е техническа. Тогава се включи госпожа Алексова и изясни на микрофона, че в действителност законите в страната не важат за Българска социалистическа партия и госпожа Нинова сподели, че мога да остана като жител, само че да не вземам участие в гласуването. Единственото, което може да направи човек, на който са му лишили правата е да подаде тъжба в полиция и прокуратура. В края на краищата аз съм член на Българска социалистическа партия, член сън на Националния съвет и някой ми пречи да извършвам своите функционалности, като подобен ", заключи той. 

Според него Корнелия Нинова би трябвало да изясни на членовете и симпатизанте на Българска социалистическа партия, за какво единствено за една година е съумяла да изгуби 800 000 гласа. 

" Нинова би трябвало да изясни, за какво избра за началник на предизборния щаб човек, който занули Българска социалистическа партия във Варна. Българска социалистическа партия във Варна е с най-ниския резултат от всички области. Няма да разреша да ме управляват неудачници, хора за които гласоподават шепа хора и на рожденият ми ден идват повече хора в сравнение с гласове получават и никой не може да спре опцията да бъда част от Българска социалистическа партия и да претърпявам всички проблеми на Българска социалистическа партия ", разяснява още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР